KRONVALLAR-BLOGGEN

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2013

How was your journey to the World Trial? I TOOK THE FERRY!!

Av Heidi Billkvam - 8 oktober 2013 20:41

    

Ja, alla ni, som kommer ihåg mitt fantastiska intervju av engelsk TV forrige WT, där jag hadde kvalat inn med Emma , skrattar säkert nu ! Spesiellt min dotter,som stod bredvid mig, då frågan kom!!

 

HOW WAS YOUR JOURNEY TO THE WORLD TRIAL??

 

Jag : I TOOK THE FERRY ;)

 

Haha, dette året, så har jag forstått,at sååå lätt,var inte vägen till WT!!

 

Det var inte längre förstemann till färjan !!   

 

Inte blev det mindre latter, när jag sen, etter frågan om å si I´m from Sweden, på svensk!!

Jag svarade på klingende norska: JEG ER FRA SVERIGE!

 

Og en idiotisk fråga till :

 

Whats your name?

 

Heidi Billkvam

 

And in english??

 

HEEEH, Heidi Bilkvam???

 


Men tilbaka till det otroliga!!    Jag klarade altså av ,att kvala båda Emma ,och Rebelle till World Trial nästa år?!

 


Jag är så j..... barnslig stolt!

 

World Trial ,där världens bästa mötes,

där skall lilla jag? Heidi från Sverige(eller skal vi si Norge :)vara med?

Och med 2 hundar?

 

Det är sååå stort för mig !! Jag var faktisk tvungen till ,att skrika rakt ut, så högt jeg kunde, när jag gick ut av bilen på Kronbacken!

 

  

 

Det är hårdt slit, träning, reising runt i alla landets krikar och krokar .

 

Mitt mål dette året, om at få med Emma dit, har ju blitt nådd!

 

Men lilla Rebelle? ,som egentlig bara är min bebis ?

 

För 2 veckor sedan, hadde hon inga landslagspoeng, men hadde kvalat inn till båda Sverige cupen  och landslagsuttagningen, så hon fölgde med :)

 

Det skulle visa sig, att det var lill tjejen Rebelle, som var bäst av dom

 

båda på Sverige cupen och LL!!

 

Så plötsligt ,så hadde hon poeng nog, som skulle visa sig räcka till WT nästa år!!

 

Dette året, i motsättning till förra året, så var det stång inn för mig !

Skööön känsla!

 

Nu är det bara och ge hundene lite vintervila, så massor med kvalitetsträning, og så är det bara å slå till :)

 

Emma är ju kvalat til Continental(EM)  også, helt fantastisk och äntligen få gå, efter å ha slitit reservbänken på EM i fjol ! Och i år fick vi inte vara med heller :(

 

Men nästa år blir vårt år!

 

Jag och mina tjejer !!

 

CAN´T WAIT!

BRING IT ON!

 

(ps, det blir vel färjan  en gång till )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Jeff

10 oktober 2017 08:47

I understand that it can be only true if you share it among new http://essayforcollege.org/ friends. Take a look.

 
Essay Writing Service UK

Essay Writing Service UK

28 november 2017 11:31

Well I sang the words and knows it. It was altogether been stated a while as late. So I tried an exchange line that recommended the identical track.

http://www.smartessaywriters.co.uk

 
Ingen bild

theresa

28 november 2017 12:47

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 
http://howtofixmyprinter.com

http://howtofixmyprinter.com

23 februari 2018 05:13

People like to travel and go to different places and explore the places and enjoy the food and culture that is specific in that area. Visit as many places as you can as people are interested in exploring the places with their friends.

http://www.howtofixmyprinter.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heidi Billkvam - 21 september 2018 13:15

Jag undrar på om jag skall börja blogga igen?   Jag har ju alltid mycket på hjärtat, så det gjälder ju bara få det ner på papper . Jag är inte  alltid lika duktig på att utrycka mig skriftligt. Det blir liksom lite barnsligt,och inte så proffsi...

Av Heidi Billkvam - 5 juli 2016 22:25

Då har jag landat hemma efter mitt första uppdrag som landslagsledare!   Och shit va det var kul!!   Moskva var ju en riktig elddop,så efter detta blir allt lätt,som en plätt       Kulturen är lite annorlunda där!   Första svårighet v...

Av Heidi Billkvam - 4 mars 2016 10:50

Spännande tider finns framför mig!! Nya utmaningar är alltid roligt!         Jag har tackat JA till att vara Sveriges landslagsledare i lydnad      Först blev jag lite chockat att man hadde tänkt på mig, men tyckte det var mycket ärofyl...

Av Heidi Billkvam - 2 december 2015 19:11

Frisk OCH duktig vallhund?  En utopi eller virkelighet?    Jag sitter här och har nettopp mottagit mail från Optigen, att alla gentestar har ankommit företaget , och att det tar 2 veckor till svaret blir klart     Ja,  jag klarar inte och släppa...

Av Heidi Billkvam - 7 oktober 2014 19:06

Min sommar, vägen till Boden, och en skimrande guldmedalj !       Är äntligen hemma några dar,och ville plötsligt skriva av mig lite,om min  sommar!   Det hela började med massor med jobb! Så mycket att jag till slut trillade omkull på ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KRONVALLAR-BLOGGEN med Blogkeen
Följ KRONVALLAR-BLOGGEN med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se