KRONVALLAR-BLOGGEN

Direktlänk till inlägg 9 juni 2013

4 året på svenska landslaget i vallning :)

Av Heidi Billkvam - 9 juni 2013 14:42

 

Ja, då  måste jag blogga lite igjen :) 

 

Tänk, på sista landslagsuttakningen, så klarade vi å karre til oss en plats på laget en ett år :) 

Jag hadde ingen poeng från i fjol, då marginene hele tiden inte var på min sida!

Så jag hadde redan  i mitt lila huvud, sänkt mina förväntningar, när jag reste til Bråvalla.

 

Jag hadde bestemt ,att inte bli besviken,om jag inte kom med, men njuta av å få tävla på en slik tävling :) Jag ville inte hamna där jag kom ifjol, et slikt poengjag! Så nu skulle njutas!!

 

Forkyld till tusen var jag, och stor bana :)  Får, som hundene måtte hålla i med jerngrepp hela tiden, annars hadde dom annat å gjöra! f.eks, å sticka av banan ;)

 

Jag merkte mig en ting, domaren Jo Agnar sa före tävlingen. Flyt är viktigere ,än linjer.  Det skal håndteres djur på praktisk sätt.

 

Jag bestemde mig då för ,at Emma skulle selv få jobba där ute, då jag inte kunde se, nåt på denne avstånd, OCH, om jag började  bruka min röst, så kom jag få hostattack ;)  Vet ju, at Emma kan håndtera djur på rätt sätt, så nu måste jag lita på henne, och ge henne förtroende!

 

Denne oppskrift var perfekt :) Emma gjorde sin jobb, och jag minst möjligt :)   Och det ledde til en fin 3 plats första dagen :) 

 

Andra dagen, var det med et reelt långt dubbelt hämt, Jag fölgde melodien från dagen före, lot Emma gjöra det mesta, lite dumt, att jag inte helt var med på hämt nr 2, då skar hon, men annars igjen, gjorde hon jobbet bra:) så sammenlagt dessa 2 dagar blev vi nr 4 :)  Och då fick vi precis poeng nog, til å pressa oss inn på laget til Nordisk :)  jaaaaa, så glad jag blev!  Så nu blir det Norge tur i augusti , det skal bli kul å få representere Sverige ennu ett år!

 

Flott landslagsträning med Jo AGNAR OG KARIN EFTER TÄVLINGENE, massor med nyttige tips, så inspirasjonen til å planera min träning är på topp nu :)

 

DET är länge sen, jag kjänt en slik inspirasjon, så det är en underbar känsla!

 

Just nu känner jag en tacksamhet mot denne hund, som alltid forsöker sitt bästa för mig, och lyfter mig exakt ,när jag behöver det   

 

Livet på Kronbacken är just nu häktisk, alla sommarlägrer, valpträff och massor med aktiviteter, står för tur, och nån enstaka tävling skal jag vel få med mig også! 

 

Ha nu en trevlig sommar alla goda vänner   

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Krille och Race

9 juni 2013 15:13

Kanske det här är året vi får en norsk Svensk Mästare:-). Du är verkligen värd din plats i landslaget. Lycka till.

 
heidi Billkvam

heidi Billkvam

9 juni 2013 15:19

Tusen tack ,Krille :) Hadde inte gjort nåt det ;)

http://www.kronbacken.se

 
Ingen bild

Ulrika & Excio

15 september 2013 20:38

Stort grattis till tävlingsframgångarna!

 
custom written dissertations

custom written dissertations

6 juli 2017 10:01

The key is to give the peruser a little look into your experience, which urges them to need to take in more by perusing your resume.

http://www.dissertationinc.com

 
write my paper

write my paper

2 oktober 2017 09:02

We are offering wide range of custom academic paper writing services in the UK. Any subject, any deadline, our professional writers can handle it all.

http://www.writersupport.co.uk/writing/services.h

 
write my paper

write my paper

2 oktober 2017 09:05

We are offering wide range of custom academic paper writing services in the UK. Any subject, any deadline, our professional writers can handle it all.

http://www.writersupport.co.uk/writing/services.html

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heidi Billkvam - Fredag 21 sept 13:15

Jag undrar på om jag skall börja blogga igen?   Jag har ju alltid mycket på hjärtat, så det gjälder ju bara få det ner på papper . Jag är inte  alltid lika duktig på att utrycka mig skriftligt. Det blir liksom lite barnsligt,och inte så proffsi...

Av Heidi Billkvam - 5 juli 2016 22:25

Då har jag landat hemma efter mitt första uppdrag som landslagsledare!   Och shit va det var kul!!   Moskva var ju en riktig elddop,så efter detta blir allt lätt,som en plätt       Kulturen är lite annorlunda där!   Första svårighet v...

Av Heidi Billkvam - 4 mars 2016 10:50

Spännande tider finns framför mig!! Nya utmaningar är alltid roligt!         Jag har tackat JA till att vara Sveriges landslagsledare i lydnad      Först blev jag lite chockat att man hadde tänkt på mig, men tyckte det var mycket ärofyl...

Av Heidi Billkvam - 2 december 2015 19:11

Frisk OCH duktig vallhund?  En utopi eller virkelighet?    Jag sitter här och har nettopp mottagit mail från Optigen, att alla gentestar har ankommit företaget , och att det tar 2 veckor till svaret blir klart     Ja,  jag klarar inte och släppa...

Av Heidi Billkvam - 7 oktober 2014 19:06

Min sommar, vägen till Boden, och en skimrande guldmedalj !       Är äntligen hemma några dar,och ville plötsligt skriva av mig lite,om min  sommar!   Det hela började med massor med jobb! Så mycket att jag till slut trillade omkull på ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KRONVALLAR-BLOGGEN med Blogkeen
Följ KRONVALLAR-BLOGGEN med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se