KRONVALLAR-BLOGGEN

Direktlänk till inlägg 15 april 2013

Jag bloggar igjen!! Nu om Hopes tiltänkta partner!!

Av Heidi Billkvam - 15 april 2013 08:58

Hallo alla vänner!!

 

I´m back!!

 

Har grublat en stund på om jag skulle forsöka skriva lite här igjen.

 

Och när jag igår plötsligt bara VISSTE hvem hane jag ville bruka på Hope, så blir dette en blogg :)   Fortsätter vel med mitt blandingsspråk av dårlig norsk og dårlig svensk   

 

Herved vil jag presentera Dawnstars Hopes tilkomna "make"

 

 GK vallpr LOKI

Hans stamtavla finns på Vallreg.om ni söker på namnet hans:) Jag klarte inte lägga til linken här   

 

 

 

 

 

Loki vann silvermedalj på SM i fårvallning för några år sen.

Och har varit på svenska landslaget i fårvallning.

En flott vallhund. med massor med bra resultat!

 

Han har en massor med fina egenskaper,som jag tror står godt til Hope!

 

Han är super stabil, inga rädslor, ekstrem kamplust, och om inte matte Katia Maines ,hadde satsat allt på vallningen, så har han alt en godt bukshund trenger, ( och lite till :)

 

Trevlig med andra hundar, og självklart med folk også !

'

Han har A -höfter

 

Han är DNA testat för CEA och är Clear/normal, så ingen avkommor kan få denne ögonsjukdommen.

 

--------------

Dette är GK vallpr Dawnstar Hope

 

 

Hope är efter Kevin Evans Spot(finalist på World trial )

 

Hennes stamtavla kan man også hitta på vallreg, eller SKK hunddata.

 

Hope är en snäll social tjei, vallar fritt, inga "eye"

 

Hon  har ingen stress, och är mycket lättsam å ha på alla vis. 

 

Glad i folk, gjör alt for en godis, ja,, hon til og med får mig vurdera om jag skal börja med lydnad igjen   

 

Hon är röntgat med A-höfter, ögonlyst fri

 

Är DNA testat för CEA , men är carrier av CEA.

 

Men inga av hennes valpar vil kunne utveckla denne sjukdommen, siden LOKI är fri.

 

Jepp, dere, da var bloggen klar, och tror faktisk det kommer flera innlägg i framtiden, då jag har några bloggar inni mitt huvud,som väntar på å få komma ut   

 

SO LONG FOLKS!!

 

 

 

 

 

 

 

 
ANNONS
 
Wenche

Wenche

15 april 2013 10:33

Endelig tilbake, jeg synes det er hyggelig og lese blogger:)Desverre har facebook tatt over for mange av de. Denne kombinasjonen ser spennede ut,skal bli morsomt og følge med fremover. Ha en super dag.

http://www.tarud.no

 
official site

official site

25 september 2017 14:53

You have very beautiful dog. If you have blog about your dog, maybe you will create website for your pet?

http://www.casestudywriter.org

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heidi Billkvam - 21 september 2018 13:15

Jag undrar på om jag skall börja blogga igen?   Jag har ju alltid mycket på hjärtat, så det gjälder ju bara få det ner på papper . Jag är inte  alltid lika duktig på att utrycka mig skriftligt. Det blir liksom lite barnsligt,och inte så proffsi...

Av Heidi Billkvam - 5 juli 2016 22:25

Då har jag landat hemma efter mitt första uppdrag som landslagsledare!   Och shit va det var kul!!   Moskva var ju en riktig elddop,så efter detta blir allt lätt,som en plätt       Kulturen är lite annorlunda där!   Första svårighet v...

Av Heidi Billkvam - 4 mars 2016 10:50

Spännande tider finns framför mig!! Nya utmaningar är alltid roligt!         Jag har tackat JA till att vara Sveriges landslagsledare i lydnad      Först blev jag lite chockat att man hadde tänkt på mig, men tyckte det var mycket ärofyl...

Av Heidi Billkvam - 2 december 2015 19:11

Frisk OCH duktig vallhund?  En utopi eller virkelighet?    Jag sitter här och har nettopp mottagit mail från Optigen, att alla gentestar har ankommit företaget , och att det tar 2 veckor till svaret blir klart     Ja,  jag klarar inte och släppa...

Av Heidi Billkvam - 7 oktober 2014 19:06

Min sommar, vägen till Boden, och en skimrande guldmedalj !       Är äntligen hemma några dar,och ville plötsligt skriva av mig lite,om min  sommar!   Det hela började med massor med jobb! Så mycket att jag till slut trillade omkull på ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KRONVALLAR-BLOGGEN med Blogkeen
Följ KRONVALLAR-BLOGGEN med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se