KRONVALLAR-BLOGGEN

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2011

EM uppladdning:)

Av Heidi Billkvam - 16 augusti 2011 12:42

    Ja,nå börjar oppladdningen till EM ,som starter på fredag:)

 

Har stillt mig nede hos Andreas och Marie i Sjöbo,så jag kan få lite träning före den stora dagen:)

 

Selv om jag i vardagen,sliter lite med ettervirkningene av den jobbiga vinteren,och det fremdeles kommer nya bakslag,så kjenner jag mig ganska lugn:)Tar nu en dag i taget:)

 

Nån ting hende ,när jag satt på DEN DERRE MED DE DERRE:)

 

Det är en CD från 90-talet,och jag fick liksom den samma kjänslan,som när jag var 20 år:)

 

Hoppas styrkan håller i sig:)

 

Här i Skåne trivs jag,tror jag har bott här i ett tidligare liv:)

Bilder från morgonpromenaden:)

  

 

  Denne vägen gick jag i en timme,den svänger liksom aldrig:)

 

  Är jag i främmed land???

 

Tror nok dette måste vara Skånska flaggan:)

 

Ja,skal forsöka dokumentere litr nu före EM:)

 

Ha det bra så länge:)

 
ANNONS
 
Emelie & Arn

Emelie & Arn

16 augusti 2011 12:58

Härliga promenadvägar! Massa lycka till, kör hårt!

http://www.frittfölj.se

 
Ingen bild

Ann Karin, Nike og Toffi

16 augusti 2011 14:05

Heier på dere Heidi.
Dette er din styrke å gi maks når det gjelder.
Og Emma, hun er jo bare født til dette.

Heia, heia

Spennende dager i vente

 
Ingen bild

Meril Och Rookie

16 augusti 2011 14:39

Skåne är underbart! Min födelseort och allt ;o) Om jag glömmer att hålla tummarna för dig i helgen så är det för att jag har VP-ångest. Älskar dock att det är med Rookie jag ska stå vid startstolpen <3 Heja Team Heidi/Emma. Ni är bäst i mina ögon hur det än går.
Kram Meril

 
Ingen bild

heidi

16 augusti 2011 14:41

Tack,dere;) Og Meril,lycka till med Emma sonen på VP nu:)

 
Ingen bild

Malin&Freja

16 augusti 2011 14:59

Heja Skåne - vilken vacker bild på flaggan- som skåning blir man lite rörd! Heja Heidi och Emma! Lycka till!

 
Ingen bild

Li

19 september 2017 10:22

<a href="http://bbc.com">bbc</a>
bbc

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heidi Billkvam - Fredag 21 sept 13:15

Jag undrar på om jag skall börja blogga igen?   Jag har ju alltid mycket på hjärtat, så det gjälder ju bara få det ner på papper . Jag är inte  alltid lika duktig på att utrycka mig skriftligt. Det blir liksom lite barnsligt,och inte så proffsi...

Av Heidi Billkvam - 5 juli 2016 22:25

Då har jag landat hemma efter mitt första uppdrag som landslagsledare!   Och shit va det var kul!!   Moskva var ju en riktig elddop,så efter detta blir allt lätt,som en plätt       Kulturen är lite annorlunda där!   Första svårighet v...

Av Heidi Billkvam - 4 mars 2016 10:50

Spännande tider finns framför mig!! Nya utmaningar är alltid roligt!         Jag har tackat JA till att vara Sveriges landslagsledare i lydnad      Först blev jag lite chockat att man hadde tänkt på mig, men tyckte det var mycket ärofyl...

Av Heidi Billkvam - 2 december 2015 19:11

Frisk OCH duktig vallhund?  En utopi eller virkelighet?    Jag sitter här och har nettopp mottagit mail från Optigen, att alla gentestar har ankommit företaget , och att det tar 2 veckor till svaret blir klart     Ja,  jag klarar inte och släppa...

Av Heidi Billkvam - 7 oktober 2014 19:06

Min sommar, vägen till Boden, och en skimrande guldmedalj !       Är äntligen hemma några dar,och ville plötsligt skriva av mig lite,om min  sommar!   Det hela började med massor med jobb! Så mycket att jag till slut trillade omkull på ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KRONVALLAR-BLOGGEN med Blogkeen
Följ KRONVALLAR-BLOGGEN med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se