KRONVALLAR-BLOGGEN

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2011

Nordiska i vallning

Av Heidi Billkvam - 10 augusti 2011 12:51

   Ja,dere,hemma etter en tur till Finland:)


Etter en dramatisk tur med M/S Europa,så kom vi fram till slutt:)


Dro jo tillsammans med Frida Greis med halvbror till Emma,Mick

  Vi skulle ta oss en tur opp på taxfree,så vil sprang i vär lyckliga:)


Men när vi kom ner hissen,så lå Mick utanför i hallen??


Ja,vi fattade ennu ingenting,men tilbaka i kahytten,så upptäckte vi,att Emma var borta!!!


Vi sprang runt,och ropte på henne,men ingen Emma!


Ringte opp till info,men dom hadde ingen opplysninger om henne. Och vi skulle lägga till på Åland,så dom sa hon kunne komma ut där!!Hjälp,man ville jo inte mista henne!!


Vi fortsatte leta i en halv-timme,f...f.... det var långa minuter!


Gick tilbaka till kahytten och ringte engång till,och da fick jag beskjed,om att hon satt i info-disken! Vilken lättnad!!! Ifölge personalet,så trodde dom hon var finsk,då hon klockrent kunde alla finska kommandoen:)


ja,resten av båt-turen så var vi i kahytten,våga inte annat! Men vi dukade ett lite ostbord:)

 


Ja,fram kom vi och det var en underbar plats,med 3 min till denna underbara lilla sjö,här badade vi och simmade med hundeneL) Vi tvättade håret,och shamponerte hundene med menneske shampo:) Dom luktade mycket godt,inte får:)

  ja,selve tävlingen var jag nöjd med Emma,som lyssnade på mitt minsta vink:)

Men jag bara tog poeng hela tiden,mina val,forstörde totalt.jaja.det skal ikke väre lätt:)


Men vi kom igjennom 2 banor,och kom på en 20 plats,10 poeng från final,så kan jo ikke klage! Men vet vi kan så mycket bättre!!!Och disse får  passade Emma så bra!!


Ja,måste träna nu:)


Hem på färjan hadde vi varit smarta och tatt med ett bur till lilla Emma,så vi kunde njuta av en 6 rätters middag:)


Fridas härliga kommentar,när hon såg serviettene på restauranten:


Kan man torka sig på dom???Det är ju tyg??


Ja,vi blev mycket metta:)


Tack Frida för selskapet:)


 
ANNONS
 
Ingen bild

Valeria

7 september 2017 15:28

What a relief it was for you to finally find Emma, I think! Enjoy your writing as much as you must have enjoyed your trip and will share it on http://domyessay.today/dissertation-writing-service/ website!

 
Ingen bild

Valeria

7 september 2017 15:30

What a relief it was for you to finally find Emma, I think! Enjoy your writing as much as you must have enjoyed your trip and will share it on <a href="http://domyessay.today/dissertation-writing-service/">http://domyessay.today/dissertation-writing-service/</a>!

 
Ingen bild

Brooke13

19 september 2017 13:47

https://en.wikipedia.org

 
Ingen bild

Jerald

22 september 2017 10:05

Schools where term paper writers' degrees were earned from should be notified with the recommendation that the finding be placed on their transcripts. All this so they will never be hired in a position requiring trust in the future.

 
asd

asd

Måndag 12 feb 08:22

<a href="https://www.google.com/">google</a>

google

http://asd.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heidi Billkvam - Fredag 21 sept 13:15

Jag undrar på om jag skall börja blogga igen?   Jag har ju alltid mycket på hjärtat, så det gjälder ju bara få det ner på papper . Jag är inte  alltid lika duktig på att utrycka mig skriftligt. Det blir liksom lite barnsligt,och inte så proffsi...

Av Heidi Billkvam - 5 juli 2016 22:25

Då har jag landat hemma efter mitt första uppdrag som landslagsledare!   Och shit va det var kul!!   Moskva var ju en riktig elddop,så efter detta blir allt lätt,som en plätt       Kulturen är lite annorlunda där!   Första svårighet v...

Av Heidi Billkvam - 4 mars 2016 10:50

Spännande tider finns framför mig!! Nya utmaningar är alltid roligt!         Jag har tackat JA till att vara Sveriges landslagsledare i lydnad      Först blev jag lite chockat att man hadde tänkt på mig, men tyckte det var mycket ärofyl...

Av Heidi Billkvam - 2 december 2015 19:11

Frisk OCH duktig vallhund?  En utopi eller virkelighet?    Jag sitter här och har nettopp mottagit mail från Optigen, att alla gentestar har ankommit företaget , och att det tar 2 veckor till svaret blir klart     Ja,  jag klarar inte och släppa...

Av Heidi Billkvam - 7 oktober 2014 19:06

Min sommar, vägen till Boden, och en skimrande guldmedalj !       Är äntligen hemma några dar,och ville plötsligt skriva av mig lite,om min  sommar!   Det hela började med massor med jobb! Så mycket att jag till slut trillade omkull på ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KRONVALLAR-BLOGGEN med Blogkeen
Följ KRONVALLAR-BLOGGEN med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se