KRONVALLAR-BLOGGEN

Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

Hipp hipp hurra for mamma!!!

Av Heidi Billkvam - 17 maj 2010 13:05

I dag har verdens beste mamma bursdag, så sammen med resten av Norge feirer vi henne i dag! Jeg snek meg til et gjeste innlegg i dag, uten at mamma visste det :p Tenkte at det kunne være et koselig bursdags kort, ettersom jeg ikke kunne være med henne i dag!


Mamma er min beste venn, og jeg vet at jeg alltid kan komme til henne. Vi er mer like enn jeg turte å innrømme når jeg var yngre, men nå er jeg bare stolt av å ligne en slik person! Vi har mange felles kjærligheter, blant annet hunder og fornøyelses parker. Da jeg var liten fikk jeg noen platåsko, slik at jeg kunne komme inn på alle attraksjonene! Det er verdens beste mamma det!

   Meg og mamma på Liseberg! 06 eller 07


Det er din dag i dag mamma! Og jeg legger ved en sang skrevet av Beate, med ja vi elsker som melodi:


JA,vi elsker Heidi Billkvam som hun stiger frem, Ved sin side har hun Emma som henter fåren hem, løper etter dem og tenker ,få dem bort til mor, og den store foll som venter, gjet dem på en snor og den store fåll som venter, gjet dem like inn til mor:) haha GRATULERER MED DAGEN HURRA,HURRA,HURRA!


Jeg gleder meg til sommeren, og sene kvelder med deg! Elsker deg! Hilsen din kjære datter Mie

 
ANNONS
 
Ingen bild

Heidi

17 maj 2010 13:53

Ojoj, hvilken overraskelse, Mie!!! Sånn kan det gå, når datteren har lösenord,haha!! Men dette var dagens höydepunkt:-) takk, takk, Mie jenta mi!!!!!

 
Anne Lise

Anne Lise

17 maj 2010 19:12

gratulerer så mye med dagen !!
Vi så etter deg på bankplassen, men var du der??? nei....hehe:-)
ha en flott kveld, nyt dagen med familien:-)

http://www.ytreberg.com

 
Ingen bild

Kristin, Heidi, Jaffa og Filly og Pandora

17 maj 2010 22:30

Gratulerer så mye med dagen Heidi !

 
Ingen bild

HrVegas & Madelaine

17 maj 2010 23:58

Åh såå fint å härligt att få från en dotter. En tår steg när jag läste. Kram på din dag.

 
MonikaTrollQliff

MonikaTrollQliff

18 maj 2010 12:39

Jag lider med dig på kortet, fy sjutton för allt vad Nöjesparker heter...

http://www.larahund.dinstudio.se

 
Ingen bild

Monkan

21 maj 2010 19:45

Att du Heidi tordes, skulle för allt i världen sätta mig i den.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heidi Billkvam - 5 juli 2016 22:25

Då har jag landat hemma efter mitt första uppdrag som landslagsledare!   Och shit va det var kul!!   Moskva var ju en riktig elddop,så efter detta blir allt lätt,som en plätt       Kulturen är lite annorlunda där!   Första svårighet v...

Av Heidi Billkvam - 4 mars 2016 10:50

Spännande tider finns framför mig!! Nya utmaningar är alltid roligt!         Jag har tackat JA till att vara Sveriges landslagsledare i lydnad      Först blev jag lite chockat att man hadde tänkt på mig, men tyckte det var mycket ärofyl...

Av Heidi Billkvam - 2 december 2015 19:11

Frisk OCH duktig vallhund?  En utopi eller virkelighet?    Jag sitter här och har nettopp mottagit mail från Optigen, att alla gentestar har ankommit företaget , och att det tar 2 veckor till svaret blir klart     Ja,  jag klarar inte och släppa...

Av Heidi Billkvam - 7 oktober 2014 19:06

Min sommar, vägen till Boden, och en skimrande guldmedalj !       Är äntligen hemma några dar,och ville plötsligt skriva av mig lite,om min  sommar!   Det hela började med massor med jobb! Så mycket att jag till slut trillade omkull på ...

Av Heidi Billkvam - 17 april 2014 11:56

GLAD PÅSK :)       Hallo alla ,som orkar läsa :)     Tenkte skrive litt om valpene,som nå har blitt 3 uker og noen dager        MAKAN till livlige framåt valpar?     Ja ,de ikke bare rusler omkring, men i dag,så har allt gåt...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KRONVALLAR-BLOGGEN med Blogkeen
Följ KRONVALLAR-BLOGGEN med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se