KRONVALLAR-BLOGGEN

Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Når katten er borte,danser musene på bordet:)

Av Heidi Billkvam - 9 november 2009 17:15

 Ja,nå er jeg endelig hjemme igjen!

 

Riktignok,bare på en snar visitt,på torsdag går turen til Sveits!

 

Godt med gamle rutiner igjen:)

 

Ut på jordene,blant rådjur og rever:)

 

Det var,som om de önsket meg velkommen:)

 

Så opp i fårhagen med Min,og hun går liksom fra klarhet til klarhet!

 

Hun gikk sååå bra,nå må jeg börje legge på kommando!

 

-------------------------

 

Det var sååå koselig å se mine favoritter på flyplassen,Ulf og Emma:)

 

Begge klev ut av en bil jeg ikke hadde sett för!

 

Jepp,sånn er det ,når katten er borte,ja,da danser lille Ulf på bordet!

 

Dvs,det er alltid overraskelser!

 

Og dette var ikke min nye bil,nei!

 

Han hadde kjöpt en tilFörvånad

 

Han synes vi trengte en med 4-hjulstrekk,så vi kan kjöre ut på jordene:)

 

En fin,Ford Exlorer:)

 

Ja,min nye bil,kommer vel også snart,håper jeg:)

 

--------------------------------

 

Neste overraskelse var,at Emma allerede nå,så drektig ut!!

 

Hjeeeelp,får hun et sånt megakull igjen??

 

Jaffa er også drektig,ifölge Kristin,så står nå hårene ut på siden,(og det er min

 

sikreste tegn)

 

----------------------------------------

 

Men en ikke såå god nyhet,er at den förste valpen etter Cookie,er röntget,og

 

 hadde

 

C-höfterRynkar på näsan

 

Hmm,ikke göy,vi håper på at dere andre fra N-kullen nå rönter,så

 

dere kan gjöre meg glad igjen:)

 

Ja,Anna,Nico kommer sikkert ikke til å merke dette,men synd var det jo!

 

Gamle Nubben har C,og har aldri hatt problemer med det:)

 

Vi kanskje kan röntge han om?

 

Noen ganger blir det fel,så om du kan,så kan vi ta det  her i karlstad?

 

--------------------------------

 

Ja,dette ble mye på engang!!

 

Skal gå ut å gi mine elskede hunder litt mat,

 

så blir det sofaen,tenker jeg!

 

Tenk,en kveld på sofaen,ååååh,

 

bedre lyx går ikke an for meg å få!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
ANNONS
 
Gunilla & Kiwi

Gunilla & Kiwi

9 november 2009 18:48

Grattis !
Till en Ford Explorer !
Micke köpte oxå en sån i våras för att ha till drag bil när vi ska ut med husvagnen och jag blev kär direkt. Bensin kontot har ju varit det dubbla istället för att jag använt min lilla "Cheva". Men det har det varit värt...I love that Ford.....
Kram !

http://web.telia.com/~u65206646

 
Ingen bild

Heidi

9 november 2009 18:51

Men jeg venter på min splitternye Nissan :-) så Ulf får abolutt ha sin Explorer i fred:-) men kan vel låne den på jordet, når jeg skal kjöre får:-))))

 
Meril

Meril

9 november 2009 20:07

Välkommen hem! Min låter som en trevlig liten hund tycker jag : ) Ska Emma verkligen klämma ur sig en jättekull igen. Bra för kommande valpköpare, men lite synd om Emma är det ju ändå. Mys på i soffan för du är väl snart på språng igen!
Kram Meril

http://www.merilshundar.sida.nu

 
Emelie & Arn

Emelie & Arn

9 november 2009 20:54

Välkommen hem till Sverige! Trist att Nico har C höfter men förhoppningsvis kommer det inte innebära några problem. Jag har beställt röntgen tid till Arn i början av december.
Ha det gott!

http://www.bordercolliedog.se

 
Elisabeth

Elisabeth

9 november 2009 22:44

Gratulerer med ny bil og godt å høre at du er trygt hjemme igjen hos dine kjære!Jeg ville ha røntget på nytt...det kan jo være lønnsomt noen ganger å prøve hos en annen vet.Hd C kan de leve med,være like aktive som de andre og leve leeeenge.Nico er jo akkurat den samme før han ble røntget(",)

http://www.freewebs.com/getweiler

 
Ingen bild

HrVegas & Madelaine

9 november 2009 23:17

De syns verkligen att du haft en fin italien resa, vilka härliga bilder och roliga blogg inlägg. Måste ju säga att Flu är speciell också. coolkille. Härligt med överraskningar, lycka till med nya bilarna, lite kommer du väl sakna chryslern...:D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heidi Billkvam - 21 september 2018 13:15

Jag undrar på om jag skall börja blogga igen?   Jag har ju alltid mycket på hjärtat, så det gjälder ju bara få det ner på papper . Jag är inte  alltid lika duktig på att utrycka mig skriftligt. Det blir liksom lite barnsligt,och inte så proffsi...

Av Heidi Billkvam - 5 juli 2016 22:25

Då har jag landat hemma efter mitt första uppdrag som landslagsledare!   Och shit va det var kul!!   Moskva var ju en riktig elddop,så efter detta blir allt lätt,som en plätt       Kulturen är lite annorlunda där!   Första svårighet v...

Av Heidi Billkvam - 4 mars 2016 10:50

Spännande tider finns framför mig!! Nya utmaningar är alltid roligt!         Jag har tackat JA till att vara Sveriges landslagsledare i lydnad      Först blev jag lite chockat att man hadde tänkt på mig, men tyckte det var mycket ärofyl...

Av Heidi Billkvam - 2 december 2015 19:11

Frisk OCH duktig vallhund?  En utopi eller virkelighet?    Jag sitter här och har nettopp mottagit mail från Optigen, att alla gentestar har ankommit företaget , och att det tar 2 veckor till svaret blir klart     Ja,  jag klarar inte och släppa...

Av Heidi Billkvam - 7 oktober 2014 19:06

Min sommar, vägen till Boden, och en skimrande guldmedalj !       Är äntligen hemma några dar,och ville plötsligt skriva av mig lite,om min  sommar!   Det hela började med massor med jobb! Så mycket att jag till slut trillade omkull på ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KRONVALLAR-BLOGGEN med Blogkeen
Följ KRONVALLAR-BLOGGEN med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se