KRONVALLAR-BLOGGEN

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

PUH,Full fart,som vanlig:)

Av Heidi Billkvam - 12 oktober 2009 20:08

  PUH!

 

Jammen meg ble jeg trött!

 

Har värt på farta i hele dag!

 

Först tidlig opp på långpromenad:)

 

Så vallning med lille Min!

 

Hun gikk kjempefint:)

 

 

Så kjörte jeg ned til Camilla,for riktig trening med tjejene!

 

 

På de stooore jordene,fikk jeg trent  masse!

 

Det blåste ganske kraftig,så det var ikke lett for dem å höre,men de hörte så

 

 godt de kunne!

 

I Skåne til helgen,så blåser det sikkert:)Aldri värt der uten kraftig motvind!

 

 

Så fikk jeg tid til et besök hos Hr.Vegas:)

 

Lenge siden jeg hadde sett Madde og Vegas nå!Herlig å ses igjen,

 

Takk for kaffen:)

 

 

Så hundre ärend,för jeg nå sitter framför datoren,helt utmattet!

 

 

Og i morgen kommer nye kursere:),eller dvs,gamle kursere,som kommer på

 

återbesök!

 

PUH,nå skal jeg på Facebook en stund,så skal jeg legge med tidlig,så jeg kan

 

trene heeeele formiddagen,före det blir storinnrykk her:)

 

 

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZTyst

 
ANNONS
 
Emelie & Arn

Emelie & Arn

13 oktober 2009 08:38

Full fart ser jag!

http://www.bordercolliedog.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heidi Billkvam - Fredag 21 sept 13:15

Jag undrar på om jag skall börja blogga igen?   Jag har ju alltid mycket på hjärtat, så det gjälder ju bara få det ner på papper . Jag är inte  alltid lika duktig på att utrycka mig skriftligt. Det blir liksom lite barnsligt,och inte så proffsi...

Av Heidi Billkvam - 5 juli 2016 22:25

Då har jag landat hemma efter mitt första uppdrag som landslagsledare!   Och shit va det var kul!!   Moskva var ju en riktig elddop,så efter detta blir allt lätt,som en plätt       Kulturen är lite annorlunda där!   Första svårighet v...

Av Heidi Billkvam - 4 mars 2016 10:50

Spännande tider finns framför mig!! Nya utmaningar är alltid roligt!         Jag har tackat JA till att vara Sveriges landslagsledare i lydnad      Först blev jag lite chockat att man hadde tänkt på mig, men tyckte det var mycket ärofyl...

Av Heidi Billkvam - 2 december 2015 19:11

Frisk OCH duktig vallhund?  En utopi eller virkelighet?    Jag sitter här och har nettopp mottagit mail från Optigen, att alla gentestar har ankommit företaget , och att det tar 2 veckor till svaret blir klart     Ja,  jag klarar inte och släppa...

Av Heidi Billkvam - 7 oktober 2014 19:06

Min sommar, vägen till Boden, och en skimrande guldmedalj !       Är äntligen hemma några dar,och ville plötsligt skriva av mig lite,om min  sommar!   Det hela började med massor med jobb! Så mycket att jag till slut trillade omkull på ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KRONVALLAR-BLOGGEN med Blogkeen
Följ KRONVALLAR-BLOGGEN med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se